Leden K3 Signeren Album Waterval

Zwanger K3’tje Hanne moet tour stoppen, vervanging al geregeld

K3-zangeres Hanne Verbruggen moet op advies van de dokter rust nemen en treedt voorlopig niet meer op, heeft Studio 100 maandag gemeld. Vanaf zaterdag wordt de Vlaamse, die in verwachting is van haar eerste kindje, vervangen door Diede van den Heuvel, de finaliste van het programma K2 zoekt K3.

De afgelopen weken was Studio 100 al volop bezig met het vinden van een tijdelijke vervanger van Hanne voor de lopende tournee van K3 in Nederland, die met Diede snel gevonden werd. De zangeres kijkt ernaar uit om met Marthe De Pillecyn en Julia Boschman op te treden. “Dit is een droom die uitkomt”, laat ze in een verklaring weten. “Na het televisieprogramma heb ik me op mijn eigen carrière gericht en er nooit rekening mee gehouden dat deze kans voorbij zou komen. Toen ze vanuit Studio 100 belden en vroegen of ik Hanne tijdelijk wil vervangen, heb ik direct ja gezegd.”

‘Grote aanwinst’ 

Ook Marthe en Julia zijn blij met de (tijdelijke) komst van Diede. “Diede en ik kennen elkaar heel goed omdat we het beiden tot in de finale hebben geschopt. Er was toen echt geen sprake van strijd. We gunden elkaar alles. Zij was heel blij voor me toen ik won en andersom was dat zeker ook zo geweest. Dat ze er nu alsnog even bijkomt, vind ik geweldig”, aldus de Nederlandse Julia. Haar Vlaamse collega noemt Diede “een grote aanwinst”.