×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Alle vakantiefoto’s van Wendy en Erland op Curaçao

ZIEN: Alle vakantiefoto’s van Wendy en Erland op Curaçao
15.01.2020 -

Wendy van Dijk is het jaar zonnig begonnen. Samen met haar kinderen én man is de presentatrice naar Curaçao afgereisd om het nieuwe jaar in te luiden. De foto’s laten een heel ander beeld zien dan een jaar geleden, toen het huwelijk van Wendy en Erland nog op klappen stond.


De presentatrice en haar man lijken na een turbulent jaar, waarin hun huwelijk maandenlang aan een zijden draadje hing, de draad als gezin weer te hebben opgepakt. De schok was groot toen precies een jaar geleden bekend werd dat hét showbizzkoppel van Nederland een time-out had genomen en tijdelijk apart van elkaar woonde. Erland bewoonde maandenlang een luxe appartement aan het Vondelpark in Amsterdam, waar hij de tijd nam om na te denken over zijn toekomst met Wendy. Wel bleef Erland geregeld langskomen in Nigtevecht, waar hij met Wendy een schitterende villa bewoont.

Langdurige relatietherapie en wederzijds respect zorgden er uiteindelijk voor dat Wendy en haar man tóch weer naar elkaar toegroeiden. Het gaat nu zichtbaar beter tussen de presentatrice en haar man. Op de exclusieve foto’s is duidelijk te zien hoe Wendy een arm om hem heen slaat terwijl zij samen verliefd naar de waterlijn lopen. Daar geniet dochtertje Lizzy behalve van de zee óók van het feit dat haar vader en moeder weer samen zijn.

Foto’s: IMP Features

Ook interessant:

Groot verdriet voor Hans van Willigenburg

Chantal Janzen na uitstrijkje: ‘Er zijn onrustige cellen gevonden’

Zo zag Nikkie Tutorials er vroeger uit!