×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvia Geersen breekt met vriend

Sylvia Geersen breekt met vriend
31.10.2018 -

Sylvia Geersen heeft weinig geluk in de liefde. Weekend kan deze week onthullen dat het model en haar vriend Robin Pijls niet langer een setje zijn. De twee modellen waren sinds enkele maanden bij elkaar.


 

Na een vreemdgaande vriend en een pathologische leugenaar als echtgenoot, dacht Sylvia in het model Robin Pijls eindelijk de ware te hebben gevonden. Maar inmiddels zou het stel weer gescheiden van elkaar door het leven gaan. Vriendinnen van Sylvia laten aan Weekend weten: ’Vorige maand zijn Sylvia en Robin uit elkaar gegaan, ze bleken toch niet zo goed bij elkaar te passen. Maar Syl was echt stapelgek op hem. Het zit haar niet mee als het om mannen gaat.’ 

Amper twee maanden geleden vertelde de Rotterdamse schone dat ze tot over haar oren verliefd was. Een geschenk uit de hemel na de nachtmerrie die zij beleefde met de Mexicaan Rogelio Castro Martinez, waar ze in januari 2016 mee trouwde. Daarover vertelde Sylvia: ’Hij sloot mij op achter een hek. Ik mocht niets, maar moest wel naar de kerk.’ De brunette wil niets liever dan van haar ex scheiden, maar vooralsnog weigert Rogelio de scheidingspapieren te tekenen. Sylvia is de wanhoop nabij en heeft zelfs misdaadjournalist John van den Heuvel ingeschakeld om haar te helpen omdat haar ex haar stalkt en dreigvideo’s stuurt. De komst van Robin kwam dan ook als een geschenk uit de hemel. Sylvia kon haar geluk niet op en vertelde nog maar twee maanden geleden in Shownieuws: ’Hij is heel lief en knap. We doen samen producties voor mijn modellenwerk.’ Het verliefde model liet daarbij weten dat het niet zomaar een scharreltje was: ’Het is echt serieus. Ik ben dol op hem en word helemaal gelukkig van hem. Ik straal weer.’ Dat ook deze liefde weer op niets is uitgelopen, moet dan ook een zware domper voor haar zijn.