Rico Verhoeven Met Partner Naomy Van Beem 21022203

Rico Verhoeven onder vuur om filmpje

Kickbokser Rico Verhoeven dacht een geestig filmpje te maken voor zijn social media, maar veel van zijn volgers kunnen er bepaald niet om lachen… Ronduit vrouwonvriendelijk, vinden zij.

In het filmpje zit Rico tegenover zijn vriendin Naomy aan tafel een hapje te eten, maar zij zit aan haar telefoon geplakt. Dat inspireert de 33-jarige bokser om haar mobiel letterlijk aan haar gezicht te plakken door een metertje ducttape om haar hoofd te wikkelen. “Ducttape…lost elk probleem op”, schrijft hij erbij.

(Tekst gaat verder onder video)

Slecht voorbeeld

Het filmpje levert nogal wisselende reacties op. “Echt niet grappig. Agressie tegen een vrouw”, vindt een volger. “Schandalig en dit zien er velen. Voor jou onschuldig misschien maar o zo slecht voorbeeld”, schrijft een ander.

Goeie grap

Maar er zijn ook lovende reacties van mensen die het filmpje gieren vinden en die worden op hun beurt niet goed van alle ‘woke-heid’ van hen die het smakeloos vinden. “Als dit al mishandeling is heeft geen van jullie ooit daadwerkelijke mishandeling meegemaakt”, aldus een volger. “Woke bs.. goeie grap!” Een ander vraagt zich hardop af of deze methode ook bij kinderen zou werken..? 

Beeld: Reni van Maren