Lil' Kleine

Lil Kleine kan niet naar huis

Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes houden de gemoederen al een paar dagen flink bezig. De rapper werd tijdens zijn zoveelste vakantie op Ibiza opgepakt door de Guardia Civil, nadat Jaimie volgens geruchten gewond raakte in hun hotelkamer en midden in de nacht hulp zocht bij een receptioniste. Maandagmiddag kwam de rapper alweer op vrije voeten, nadat zijn verloofde een verklaring aflegde bij de rechtbank op Ibiza.

Naar huis vliegen is voor het stel momenteel geen optie, zo ontdekte Weekend. Het peperdure pand aan de Amsterdamse Prinsengracht, dat de rapper vorig jaar samen met zijn verloofde betrok, is namelijk afgelopen weekend volgens insiders onbewoonbaar verklaard. Een grote lekkage zou vlak vóór het Pinksterweekend voor een grote ravage op de benedenverdieping hebben gezorgd. Lil Kleine kocht het huis voor een slordige 2,3 miljoen euro, maar zal de komende weken, en misschien wel maanden, zijn intrek elders moeten nemen. De schade loopt volgens insiders misschien wel in de tonnen en het is maar de vraag of hij goed verzekerd is. Veel van de peperdure spullen die het stel kocht voor hun nieuwe huis, moeten als gevolg van de waterschade waarschijnlijk als verloren worden beschouwd.

Telefoontje

Vrienden van het stel vragen zich inmiddels openlijk af of het telefoontje met het slechte nieuws uit Nederland, misschien wel de oorzaak is geweest van het feit dat Jorik in de nacht van zaterdag op zondag zó doordraaide in zijn luxe hotel-suite op Ibiza. Financieel gezien was 2020 toch een rampjaar voor de rapper. Niet alleen zag hij al zijn goedbetaalde optredens wegvallen als gevolg van de covid-regels, óók feestcafé ’t Lammetje van de rapper in Amsterdam moest noodgedwongen de deuren sluiten. Een dure lekkage is wel het laatste waar hij op dit moment op zit te wachten.

Moeder Jaimie vliegt naar Ibiza

Wanneer het stel terugkeert naar Nederland, en óf Jorik überhaupt zijn paspoort heeft teruggekregen van de Spaanse politie, is nog niet bekend. Het lijkt er echter op dat Lil Kleine en zijn verloofde geen haast maken met de terugreis. Hun zoontje Lio logeerde de afgelopen hectische dagen bij zijn oma in Den Haag. Naar verluidt zou de moeder van Jaimie vandaag richting Ibiza vliegen om de peuter van het stel te herenigen met zijn ouders.