Usa Grammy Awards 2021

Harry Styles helpt gay fan uit de kast te komen tijdens optreden

Harry Styles heeft afgelopen weekend tijdens zijn optreden op Wembley een gay fan uit de kast helpen komen. De zanger hielp graag mee met het verzoek van ene Mattia, meldt de krant Daily Mirror maandag.

Tijdens zijn optreden in het kader van zijn Love on Tour-tournee kreeg Harry een kartonnen bord aangereikt met daarop het verzoek om een fan te helpen uit de kast te komen. De voormalig One Direction-zanger pakte vervolgens een regenboogvlag op en zwaaide ermee heen en weer. “Als ik deze vlag boven mijn hoofd zwaai, ben jij officieel gay, m’n jongen”, riep Harry tegen Mattia. Nadat hij de spanning even opbouwde, verklaarde de zanger de fan uiteindelijk “een vrij man”.

Op Twitter liet de 28-jarige Harry na afloop van het optreden weten dat hij had genoten van het concert. “Wembley afgelopen avond was een van mijn favoriete shows ooit. Ik weet niet waar ik moet beginnen met jullie te bedanken, ik ben volledig overdonderd”, aldus de zanger. “Ik ben zo dankbaar en blij. Dank jullie wel, ik houd van jullie.”