Screenshot 2022 05 06 20.23.12

Friends-acteur Mike Hagerty op 67-jarige leeftijd overleden

Acteur Mike Hagerty, onder meer bekend van Friends, is gestorven. De Amerikaan stierf donderdag op 67-jarige leeftijd in Los Angeles, meldt entertainmentsite TMZ. De doodsoorzaak is nog onbekend.

Hagerty was bij het grote publiek bekend door zijn vaste gastoptredens als Mr. Treeger in de comedy Friends, conciërge in het gebouw waarin Monica, Rachel, Chandler en Joey woonden. Fans zullen hem herinneren als de man die verliefd was op een vrouw die hij kende van stijldansles. Met Joey oefende hij avondenlang op zijn passen.

Tussen 1995 en 2001 dook hij regelmatig in de wereldberoemde serie op. Behalve in Friends speelde Hagerty in tal van andere series zoals Boston Legal, Brooklyn Nine-Nine, Cheers, Curb Your Enthusiasm, Grey’s Anatomy en Seinfeld. Hij had daarnaast vaste rollen in de FOX-serie The George Carlin Show en in een seizoen van Lucky Louie. Recent speelde de acteur nog de rol van Ed Miller in Somebody Somewhere van HBO.

‘Mike werd aanbeden’

Bridget Everett, komiek en zijn tegenspeler in Somebody Somewere, maakte het nieuws over het overlijden vrijdag namens de familie van de acteur bekend. Zw schrijft op Instagram verder dat de hele cast en crew van de HBO-serie “kapot” is van zijn overlijden. “Mike werd aanbeden door de hele cast en crew van Somebody Somewhere. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw en familie.”

Beeld: Screenshot@Youtube