×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chester Bennington (Linkin Park) maakt einde aan leven

20.07.2017 -

Linkin Park-frontman Chester Bennington heeft een einde aan zijn leven gemaakt. Dat zou zijn bevestigd door een lijkschouwer in LA. Het lichaam van de 41-jarige Bennington werd donderdagochtend (lokale tijd) gevonden in zijn woning in de buurt van Los Angeles, lieten politiebronnen de entertainmentsite weten.


Bennington kampte jarenlang met alcohol- en drugsverslavingen. In interviews vertelde hij in het verleden suïcidaal geweest te zijn omdat hij als kind werd misbruikt. De Linkin Park-zanger was een goede vriend van Chris Cornell, die in mei zelfmoord pleegde. Cornell zou donderdag 53 jaar zijn geworden.

Linkin Park scoorde hits als In The End, Crawling en Numb/Encore, een samenwerking met JAY-Z. De band trad meermaals op in Nederland, 20 juni stond Bennington nog met Linkin Park in de Ziggo Dome.