Bevestigd: Huwelijk Syb van der Ploeg gestrand

Syb van der Ploeg en zijn Adriana zijn definitief uit elkaar. Hoewel de zanger de scheidingsgeruchten begin dit jaar niet wilde bevestigen en het dus onduidelijk bleef of er serieuze problemen in het huwelijk waren, kan Weekend nu onthullen dat Adriana het huis van de Friese zanger verlaten heeft. Zij is met hun kinderen in een dorpje verderop neergestreken.

Er werden begin dit jaar nog vraagtekens geplaatst bij de vermeende scheiding van Syb van der Ploeg en zijn vrouw Adriana von Bannisseht. Maar nu is er hard bewijs voor de scheiding van de zanger. Adriana heeft hun woning in het Friese dorpje Kûbaard namelijk verlaten, zo blijkt uit gegevens van het kadaster. Ze is met de kinderen, dochter Sinne en zoontje Jesse, neergestreken in Wommels, op een steenworp afstand van het oude huis. Vermoedelijk is Adriana op slechts een kilometer afstand van haar ex gaan wonen zodat de kinderen hun vader makkelijk kunnen bezoeken.

Reden van de breuk zou volgens geruchten zijn dat Syb het monogame leven echter toch niet heeft kunnen volhouden. De verhuizing van Adriana laat zien dat het tussen hen nu echt klaar is.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 21 ligt nu in de winkel. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen