×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbie over breuk Maron: ‘Hoe kun je zoiets doen?’

Barbie over breuk Maron: ‘Hoe kun je zoiets doen?’
3.09.2019 -

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, hield zich een aantal dagen angstvallig stil. Vorige week maakte de blondine bekend een punt achter de relatie met Maron te hebben gezet. Vandaag geeft ze in een bericht op Instagram wat meer details over de reden van de breuk.


In een kort bericht liet Barbie afgelopen weekend weten dat het over en uit is tussen haar en Maron. ‘Heerlijk, ben weer vrijgezel’, schreef ze bij een foto van haarzelf. Daarna was het een aantal dagen stil en het bericht werd zelfs verwijderd. Vandaag laat de blondine weer van zich horen. ‘Na een rot weekend achter de rug te hebben, probeer ik mezelf toch nog even bij elkaar te rapen. Makkelijk is het niet als je heel veel van iemand gehouden hebt en hij niet meer in je leven is’, begint ze haar bericht. Het lijkt erop dat Maron de boosdoener is: ‘Half jaar lang 24/7 bij elkaar geweest, net een kindje verloren samen en dan zo iets doen, hoe meer pijn kan een mens nog hebben.’

Wat er daadwerkelijk gebeurd is, is nog een raadsel. De twee waren een half jaar samen.

Lees ook:

Miskraam voor Samantha de Jong 

Samantha de Jong weer thuis na zelfmoordpoging

Barbie weet het zeker: binnenkort weer samen met kinderen