Geert Hoes terug bij ex-vrouw!

3 jaar na de pijnlijke scheiding van zijn vrouw Manuela Sep is presentator Geert Hoes (26) weer bij haar terug. Geert: “Dit voelt als een droom...”

Devoormalig GTST-acteur scheidde in 2006 van Manuela, de moeder van zijn 4-jarigezoontje Robijn. Sindsdien wordt Geert regelmatig aan vrouwen gelinkt en ookGerard Joling beweert een wilde nacht met hem beleefd te hebben. Hiermee werdGeerts biseksualiteit wereldkundig gemaakt.

Sindseen half jaar is de presentator echter weer samen met zijn oudeliefde Manuela. “Wezijn weer helemaal gelukkig,” vertelt Geert. “Het is misschien een beetjeanders dan anders, maar we zijn zeker van onze zaak. Misschien hebben weallebei tijd nodig gehad om het te beseffen, maar nu weten we het zeker:Manuela en ik zijn voor elkaar gemaakt. Ze is niet voor niets de moeder vanmijn kind, en ik ben dolblij dat we nu weer een echt gezinnetje vormen. Mooierdan dit had  ik het niet kunnenbedenken. Ook Robijn is helemaal blij, dat merk ik aan hem. Het voelt allemaalnog steeds als een droom…”