×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Elizabeth geschokt door aanslag Orlando

12.06.2016 -

Koningin Elizabeth betoont haar medeleven met de getroffenen van de massale schietpartij in een homo-nachtclub in Orlando, die vijftig mensen het leven kostte.


"Prins Philip en ik zijn geschokt door de gebeurtenissen in Orlando", zegt de vorstin, die ook zondag weer in het zonnetje werd gezet vanwege haar negentigste verjaardag, in een verklaring. "Onze gedachten en gebeden gaan uit naar alle betrokkenen."

Ook andere wereldleiders kwamen met blijken van medeleven. Onder meer de Britse premier David Cameron, zijn Canadese collega Justin Trudeau en premier Lars Løkke Rasmussen, president van de Europese Unie Donald Tusk, NAVO-chef Jens Stoltenberg en de Turkse minister-president Mehmet Simsek lieten via Twitter weten mee te leven met de slachtoffers en nabestaanden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties