×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zó zag Georgina Verbaan eruit in haar basisschooltijd

Zó zag Georgina Verbaan eruit in haar basisschooltijd
29.10.2019 -

Nu zijn ze wereldberoemd, maar herken jij de sterren ook op de foto’s uit hun kindertijd? Deze week de jeugdfoto's van Georgina Verbaan.


Georgina Verbaan (39) woonde tot haar achtste in Den Haag. Daarna verhuisde ze naar Zoetermeer, maar daar had ze veel moeite mee, vertelt ze. ’Ik ging van een volkswijk waar ik iedereen kende ineens naar een rooms-katholieke school. Dat was niet leuk. Ik werd gepest, ik denk omdat ik anders praatte. Ik ben toen meer op mezelf geworden en dat gevoel werd nog eens versterkt toen ik als tiener in GTST kwam. Ik schrok van al die aandacht.’ Nog altijd kijkt Georgina het liefst naar de stoep als zij over straat loopt, om maar geen oogcontact met mensen te maken.

Lees ook:

Zien: De jeugdfoto van Angela Groothuizen

Schattig: Zó zag Marco Borsato er vroeger uit