Sylvie Meis

ZIEN: Sylvie Meis en Niclas Castello zetten volgende stap in relatie

Sylvie Meis en Niclas Castello moesten onlangs hun huwelijk afblazen; vanwege het coronavirus kan het geplande feest in juni niet doorgaan. De twee gaan duidelijk niet bij de pakken neerzitten en zetten tóch een volgende stap in hun relatie: Sylvie en Niclas gaan samenwonen!

Sylvie Meis werd deze week samen met haar verloofde en een makelaar gespot bij een vrijstaande villa in een betrekkelijk rustige buitenwijk van Hamburg. Sylvie bewoont nu nog altijd het penthouse in het centrum, waar zij alleen achterbleef na haar scheiding van Rafael van der Vaart. ‘Hamburg is en blijft mijn thuis’, liet ze eerder al doorschemeren. Niclas woont en werkt in de Verenigde Staten en gaf in een eerder interview aan dat zijn favoriete plek op aarde Los Angeles is, maar lijkt nu dus tóch voor de liefde te willen verhuizen naar Duitsland. Zal dit hun nieuwe, gezamenlijke optrekje worden?

Hamburg, Sylvie Meis Mit Ihrem Verlobten Niclas Castello Auf Immobiliensuche?
Hamburg, Sylvie Meis Mit Ihrem Verlobten Niclas Castello Auf Immobiliensuche?

Trouwplannen

Sylvie en Niclas ontmoetten elkaar begin juni vorig jaar op het huwelijk van een vriendin van de presentatrice, waar de vonk tussen de twee zou zijn overgeslagen. Het stel was van plan in het Italiaanse Florence te trouwen.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Johnny de Mol en Anouk zaten in quarantaine met haar ex
Patricia Paay uit huis gezet
Jelka van Houten woont samen: ‘Soms word ik helemaal gek’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen