×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victoria Koblenko deelt naaktkiekje van Evgeniy Levchenko

13.03.2017 -

Victoria Koblenko wil dat de hele wereld mee kan genieten van het mooie lichaam van haar vriend Evgeniy Levchenko. De twee zijn met zoontje Kiy op de Filipijnen en daar deelt de actrice een foto van haar Lev.


Zijn edele delen schermt ze nog net af met een fruitig drankje. 'Ik heb nog noooooit een foto getagd met pic of the day, maar deze made my day! Bedenk hier de songteksten van Kelis bij… iets met milkshake en iets met 'better than yours'.'

Evgeniy lijkt niet herkent te willen worden op de foto, aangezien hij wegkijkt en zijn handen voor zijn gezicht probeert te houden. Maar Victoria heeft hem getagd in de foto, dus er is geen twijfel over mogelijk dat hij het is.