×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shelley van O’G3NE tot over haar oren verliefd

1.11.2016 -

Er hangt liefde in de lucht. Shelley Vol, de 21-jarige zangeres van O'G3NE, is helemaal verliefd. Gitarist Rory de Kievit is de gelukkige.


Shelley plaatste een collage van foto's van haar met haar lover op Instagram. 'Crazy in love', schreef ze bij de foto's. De zangeres is dus helemaal gek op haar vriendje. 

Rory maakte de relatie al eerder 'Instagramofficial'. Hij plaatste vorige week al een foto voor de verjaardag van zijn vriendin. 'Gefeliciteerd mijn speciale meisje', schreef hij erbij. 

De nieuwe vriend van Shelley is geen onbekende in de muziekwereld. Hij werkte als gitarist al samen met onder anderen Mr. Probz en Xander de Buisonjé. Hij maakte onlangs ook nog zijn opwachting bij RTL Late Night als gitarist naast Jennie Lena, toen zij een lied van Freddie Mercury mocht vertolken. 

Het gaat goed met de dames van O'G3NE de laatste tijd. Shelley is verliefd, zus Lisa gaat samenwonen en samen met zusje Amy gaan ze ook nog eens naar het Eurovisie Songfestival in Oekraïne komend jaar. 

 

#crazyinlove

Een foto die is geplaatst door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial) op

 

Happy Bday to my special girl @shelleyog3neofficial !!!

Een foto die is geplaatst door Rory de Kievit (@rorydekievit) op