Patricia Paay

Patricia Paay uit huis gezet

Patricia Paay is er niet in geslaagd de overdracht van haar huis uit te stellen. Vorige week kwam daarom de verhuiswagen voorrijden en werd alles ingeladen.

Patricia Paay moest snel een nieuw huis hebben, want, zoals Weekend eerder al berichtte, ze had haar woning op Parc Patersven in Wernhout verkocht en 1 mei was de sleuteloverdracht. Het lukte haar alleen niet om voor die tijd een nieuw huis voor zichzelf en manlief Robbert te vinden. ‘Anders moet ik de sleuteloverdracht uitstellen’, zei ze vooraf. Dat is niet gelukt, want op Koningsdag reden de verhuiswagens het vakantiepark op om de inboedel van Patricia en haar man in te laden.

Noodgedwongen in hotel

Omdat ze nog geen nieuw huis heeft waar ze gelijk in kon, moest Patricia voor de korte termijn een noodoplossing bedenken. Een buur op het park laat weten dat Patricia daarom een kamer heeft gehuurd in een hotel. De diva heeft al wel een plan voor als ze uit het hotel komt. ‘Ze gaat een gemeubileerd appartement huren van een kennis, maar dat was nog niet beschikbaar. Ik denk dat het slim is om te gaan huren, want mocht er in de toekomst nog een claim komen, dan zijn zij en Robbert in elk geval gedekt omdat ze op papier niets meer hebben’, aldus de buur.

Het hele verhaal staat deze week in Weekend!

Lees ook:

Na jarenlange strijd: Rachel Hazes herenigd met vader
ZIEN: Meghan deelt nooit eerder vertoonde video van Archie
BZV-geheim onthuld: Yvon Jaspers stuurt privédetective op boeren af

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen