×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Jackson feliciteert peetvader Macaulay Culkin

Paris Jackson feliciteert peetvader Macaulay Culkin
27.08.2018 -

Paris Jackson stond zondag op Instagram stil bij de verjaardag van Macaulay Culkin, haar peetvader. De Home Alone-ster is 38 jaar geworden.


Het 20-jarige model deelde in de post meerdere kiekjes van haarzelf met Macaulay en eindigde de reeks met een foto van de acteur in zijn jonge jaren met haar vader, Michael Jackson. Macaulay en Michael raakten begin jaren 90 bevriend. De toenmalige kindster was te zien in de clip van het nummer Black And White, van Michaels plaat Dangerous. Toen de King of Pop vader werd van Paris en haar oudere broer Prince, vroeg hij Macaulay en Elizabeth Taylor als peetouders.

De andere foto's die Paris deelde zijn onder meer van de tattoos van een lepel die ze tegelijkertijd namen, en van de shirts die ze lieten maken met hun namen op hun rug. Paris schreef bij het bericht: 'De gelukkigste verjaardag, 'mack attack', ik hou ontzettend veel van je en je ligt me voor altijd nauw aan het hart.'