×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nachtmerrie voor Don Diablo

21.11.2013 -

Don Diablo beleeft een nachtmerrie. De dj is een groot deel van de muziek waar hij de afgelopen vijf jaar aan gewerkt heeft kwijt omdat er een back-up gecrasht is.


De dj vertelde in RTL Late Night woensdag dat het echt een drama is. "Ik werk al 5 jaar in mijn eentje voor album dat over twee maanden af moet. Maar mijn systeem is gecrasht. Ik dacht niks aan de hand, want ik heb mijn back-up nog. Maar ook mijn main-systeemschijf is gecrasht. Ik ben alles kwijt. Alle muziek waar ik aan gewerkt heb, is weg, net als alle opnames van muzikanten die ik heb opgenomen. Ik zit hier eigenlijk in een soort trance. Het voelt alsof mijn huis is afgebrand."

Volgens de dj probeert God hem een les te leren. "Ik ben een enorme einzelgänger. Ik doe alles in mijn eentje. Steeds aan het touren. Ik moet gewoon snel gaan samenwerken met een engineer."

De dj moet het slechte nieuws nog vertellen aan zijn platenmaatschappij in Londen.