Ferry Doedens

Met dank aan de ‘OnlyFans’: Ferry Doedens koopt eerste huis 

Ferry Doedens’ veelbesproken OnlyFans-account legt hem bepaald geen windeieren. Hij heeft mede daardoor zijn eerste huis kunnen kopen, schrijft hij trots op Instagram. 

Het is aftellen geblazen voor de 31-jarige acteur, want zijn nieuwe stulpje in zijn geliefde Amsterdam-Oost moet nog gebouwd worden. Over iets meer dan een jaar is het zo ver en staat het, jawel, als een huis. “Trots dat ik dit in mijn eentje heb kunnen bereiken. Special thanks to my fans die dit mede mogelijk hebben gemaakt”, schrijft hij bij emoticons van een slotje en een camera, verwijzend naar zijn succesvolle OnlyFans-account. 

Preuts landje

De ex-GTST’er kreeg eerder de nodige kritiek om zijn account, waarop hij achter een betaalmuur erotisch getinte foto’s en video’s plaatst. Zijn content vindt gretig aftrek: duizenden volgers abonneerden zich om wat meer van Ferry te zien. Inmiddels haalt hij zijn schouders op over de ophef en in het programma Socials, Seks & Centen gaf hij zelfs een klein kijkje achter de schermen. “Het zijn twee werelden die naast elkaar kunnen bestaan”, zei Ferry destijds. “In Amerika is het de normaalste zaak van de wereld als je als acteur zegt dat je ook een OnlyFans-account hebt. Wat dat betreft zijn we nog een preuts landje.” 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen