Lieke Van Lexmond 2

Lieke van Lexmond vindt Rituals-rel ‘onnodig’

Lieke van Lexmond noemt het jammer dat cosmeticabedrijf Rituals vorig jaar nogal snel een interview met haar en zus Jetteke offline haalde. “Dat was natuurlijk een soort panieksprong, wat jammer was want dat zorgde voor onnodige ophef”, zo keek de actrice vrijdag terug in de NPO 1-talkshow Op1.

Rituals haalde het gesprek van de site nadat het bedrijf online veel kritiek had gekregen omdat de zussen kritisch zouden zijn geweest over coronavaccinaties. Lieke benadrukte vrijdag dat het bedrijf nooit de samenwerking heeft beĆ«indigd. “Sterker nog: we gaan weer een heel mooie nieuwe samenwerking met elkaar aan.”

Ze vond ook dat er onnodig veel kritiek was op haar Moon Calender, die Rituals verkoopt. Daarop zou ze medische adviezen delen, maar dat is helemaal niet waar, aldus Van Lexmond. “Dat geven wij niet. Ik ben geen arts, ik ben geen dokter. Dat is helemaal niet aan de orde.”

‘Uit z’n verband getrokken’

Het verhaal is “allemaal uit z’n verband getrokken”, stelde Van Lexmond. “Helaas zijn daar heel veel media ingedoken en hebben die het veel groter gemaakt dan het was.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen