Ferry Doedens krijgt rol in The Bold

Ferry Doedens is een van de grote sterren van Nederlands soap GTST. Maar binnenkort zal hij ook over de hele wereld te zien zijn in ’s werelds meest succesvolle soap The Bold And The Beautiful, zo heeft The Bold and The Beautiful aan Weekend bevestigd. Ferry maakt daarmee een droomstart in Hollywood.

Begin oktober zal The Bold vijf afleveringen in Amsterdam opnemen. Hoofdrolspelers John McCook (Eric), Hunter Tylo (Taylor) Kim Matula (Hope Logan), Scott Clifton (Liam Spencer) en Heather Tom (Katie Logan) zullen hiervoor speciaal naar Nederland komen. ‘De acteurs en medewerkers vinden het geweldig om scènes in Nederland te gaan opnemen. Ik kijk er erg naar uit om met Ferry Doedens te gaan werken, de Nederlandse pr-man van Forrester Creations gaat spelen. Hij zal in enkele afleveringen te zien zijn en dan een sleutelrol vervullen’, aldus Brad Bell, de producer en hoofdschrijver van The Bold And The Beautiful vanuit Los Angeles. Ferry zal officieel worden voorgesteld als nieuw castlid van de serie bij het speciale evenement op 4 oktober in Vredenburg Theater Leidsche Rijn. Daarvoor zijn nog kaarten te verkrijgen via http://www.rtl.nl/service/rtltickets/

Ferry bedankt zijn fans woensdag op Instagram voor alle leuke reacties op het nieuws. De acteur is op dit moment nog aan het genieten van zijn vakantie op Bali.

Lees het hele verhaal deze week in Weekend. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen