Bruce Willis

Bruce Willis stopt met acteren wegens gezondheid

Bruce Willis stopt per direct met zijn acteercarrière, maakt zijn familie bekend via social media. Bij de 67-jarige filmster is de hersenaandoening afasie vastgesteld.

“Aan alle geweldige fans van Bruce: we willen als familie delen dat Bruce worstelt met gezondheidsproblemen en dat bij hem recentelijk afasie is geconstateerd, wat een impact heeft op zijn verstandelijke vermogens”, zo schrijven zijn vijf kinderen, zijn vrouw Emma en zijn ex-vrouw Demi Moore. De Die Hard-ster is daarom gedwongen te stoppen met de carrière “die zo veel voor hem heeft betekend”.

Afasie is een medische aandoening die iemands vermogen om te spreken, schrijven en taal te begrijpen, zowel mondeling als schriftelijk, kan beïnvloeden. Het treedt meestal op na een beroerte of hoofdletsel.

‘Uitdagende tijd’

Volgens Willis’ naasten belooft het “een uitdagende tijd” te worden voor de familie. “We zijn iedereen dankbaar voor de voortdurende liefde, medeleven en steun. We komen hier doorheen als een sterke familie en willen de fans daar graag bij betrekken omdat we weten hoeveel hij voor jullie betekent, net als jullie voor hem.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen