×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Brad Pitt mag kerst vieren met jongste kinderen zonder toezicht’

‘Brad Pitt mag kerst vieren met jongste kinderen zonder toezicht’
13.12.2019 -

Goed nieuws voor Brad Pitt. De acteur mag kerst vieren met een aantal van zijn kinderen, zonder dat daar iemand bij hoeft te zijn om de zaak in de gaten te houden.


‘Brad gaat in principe kerst vieren met Shiloh (13) en de tweeling Knox en Vivienne (11),’ meldt een bron aan US Weekly. Het zou volgens het blad de eerste keer zijn dat hij zijn kinderen ‘alleen’ ziet, nadat hij sinds de scheiding van Angelina Jolie in 2016 altijd een bezoek onder toezicht van een derde partij moest brengen. ‘Hij heeft niks spectaculairs gepland, maar wil kerstavond gewoon lekker gezellig met z’n allen thuis doorbrengen.’

Zijn 14-jarige dochter Zahara is volgens ingewijden niet van de partij dit jaar, waar ze vorig jaar nog wel acte de présence gaf. Op de twee oudste kinderen, zonen Maddox (18) en Pax (16), werd sowieso al niet gerekend, omdat zij nog steeds een verstoorde relatie met hun vader zouden hebben sinds de scheiding.