Venice Blonde Premiere

Brad Pitt lanceert peperdure genderneutrale beautylijn

Brad Pitt heeft een genderneutrale lijn met huidverzorgingsproducten gelanceerd onder de naam Le Domaine. De hoofdingrediënten van de peperdure producten zijn antioxidanten uit de druiven van zijn eigen wijngaard in Frankrijk.

Met het lanceren van zijn dure smeerseltjes treedt hij in de voetsporen van zijn ex Gwyneth Paltrow, die al jaren succes boekt met haar prijzige huidverzorgingslijn Goop. “Ik vind wat Gwyneth met Goop heeft gedaan geweldig”, zegt de 58-jarige acteur tegen British Vogue. “Ze is nog altijd een goede vriendin van me, en heeft een heel imperium opgebouwd.” 

Dat kan ik ook, dacht Brad kennelijk. De lijn bestaat vooralsnog uit vier producten: The Serum, The Cream, The Cleansing Emulsion en The Fluid Cream en de prijzen variëren tussen de 81 tot maar liefst 390 euro. Maar dan heb je ook wat, uitgaande van het persbericht… “Ons doel is om de organische cyclus van de natuur te imiteren”, schrijft Brad daarin. “In de natuur gaat niets verloren, alles wat overblijft wordt weer voer voor iets anders. Dit circulaire systeem is de inspiratie geweest voor Le Domaine.”

Trouwlocatie

Brad kocht zijn wijngaard Château Miraval in 2008 met zijn toen nog echtgenote Angelina Jolie. De twee zijn daar ook getrouwd. Na de breuk in 2015 verkocht Angelina haar aandeel in de wijngaard aan een drankproducent in Luxemburg.