×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rebecca Cabau van Kasbergen nieuwe liefje Marcel Boekhoorn

13.12.2017 -

Rebecca Cabau van Kasbergen, de twee jaar oudere zus van Yolanthe, zou intiem zijn met de miljardair Marcel Boekhoorn. Marcel had tot voor kort een relatie met de zangere Hind, maar die relatie liep spaak omdat Hind wél kinderen wilde en Marcel niet. Nu zou hij zijn geluk gevonden hebben in de Cabau van Kasbergen-familie. Dat stelt een ochtendkrant op basis van insiders.


Rebecca, die op Ibiza woont, zou de miljardair op het eiland hebben leren kennen. Het stel zou al meerdere keren op stap zijn geweest en het zou bijzonder goed klikken. Insiders zeggen dat Rebecca niet uitgepraat raakt over haar gevoelens voor de rijke zakenman. Ze vertelt aan iedereen die het horen wil over Marcel, met wie ze momenteel ’erg close zou zijn’.

Volgens haar is de liefde wederzijds en gaan ze een mooie toekomst tegemoet samen. Volgens de verhalen op Ibiza zou Rebecca binnenkort zelfs worden voorgesteld aan de dochters van Marcel.

De zakenman is niet vies van het vrouwelijke schoon. Na zijn scheiding met Marlies, met wie hij 25 jaar getrouwd was, had hij een relatie met Tatjana Simic en daarna had hij een relatie met zangeres Hind. Nu kan hij Rebecca dus aan dat lijstje toevoegen.

Hij heeft zijn nieuwste liefje overigens niet meegenomen naar de Masters of LXRY in de Amsterdamse RAI vorige week. Daar zou hij het nog te vroeg voor gevonden hebben. 

Reacties