×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Masmeijer: 'Ik ben heel dom geweest'

14.09.2017 -

Frank Masmeijer heeft de vloer aangeveegd met documentairemaker Thijs Zeeman. De oud-presentator kan zich niet vinden in de documentaire die Zeeman over hem heeft gemaakt. Naast de documentaire is er ook een boek verschenen waarin de van cocaïnehandel verdachte Masmeijer zijn verhaal vertelt.


Frank schreef het boek omdat hij vond dat hij geen kans kreeg zijn kant van het verhaal te vertellen. “Er is veel shit over mij geschreven en daar kan ik niks aan doen”, zegt hij in RTL Late Night. “Ik ben geen net ventje, maar veel dingen zijn niet waar. Ik wilde mijn verhaal vertellen. Ik wilde het van me afschrijven.”

Het boek is geen halve bekentenis, zegt Frank. Hij geeft wel toe dat hij fouten heeft gemaakt. “Ik heb ook niet de gevolgen voorzien.” Frank vraagt zich nu nog steeds af waar hij nu precies in verzeild is geraakt. Pas tijdens de politieverhoren drong het tot hem door dat hij goed fout zat. “Ik ben heel dom geweest.”

Toekomstplannen heeft Frank niet echt. “Maar ik wil mezelf wel rehabiliteren.” Verder denkt de oud-presentator niet dat hij wordt vrijgesproken. “Als ik maar niet meer terug hoef in de cel.” Eerst wil hij weten waar hij aan toe is. “Dat kan pas na 13 oktober, want dan is de uitspraak.” Bang dat de inhoud van het boek invloed heeft op een eventuele straf is Frank niet. “Er staat niets in dat de rechter niet al weet.”

De documentaire van Zeeman wordt overigens donderdagavond uitgezonden door SBS6.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties