×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon heeft knallende ruzie met zakenpartner

Dit kan hem een fortuin gaan kosten

07.09.2017 -

Gordon heeft het aan de stok met zijn zakenpartner, en betrouwbare bronnen laten aan Weekend weten dat meerdere personeelsleden hun ontslag inmiddels hebben ingediend.


 

Net nu het leven van Gordon op rolletjes leek te lopen, en de presentator op het punt staat te gaan trouwen, blijkt dat er grote problemen zijn. Weekens kan vandaag onthullen dat deze week de bom is gebarsten tussen Gordon en zijn zakenpartner Rene Dering, met wie hij in de afgelopen jaren maar liefst drie Blushings uit de grond wist te stampen. Volgens insiders zou Gordon een aantal zakelijke afspraken niet zijn nagekomen.

Volgens insiders is er grote onrust onder het personeel bij tenminste twee Blushings, omdat de bedrijfsleiders van de vestigingen in Blaricum en Amsterdam per direct het werk hebben neergelegd vanwege de onenigheid die ontstaan is. Gordon zou volgens vrienden met de handen in het haar zitten.

 

Foto: Reni van Maren

Reacties