×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over... Patricia Paay

15.02.2017 -

De essentie van Paaygate is inmiddels duidelijk: oliedom om je zo te laten filmen, maar superzielig voor Patricia dat zij en public zo vernederd wordt door plaatsing van het filmpje op internet. Over dat vernederen wil ik het even hebben. Ik heb namelijk op moeten zoeken wat iemand ertoe aanzet om zich onder te laten plassen.


Wikipedia vertelt mij dat urolagnie (voor alles bestaat een chic woord) afhankelijk van de beoefenaar kan worden ervaren als intiem, vies, ondeugend of vernederend, of een combi daarvan. Bij mij blijft het woord ’vernederend’ hangen.

Waarom, vraag ik me af, waarom kick je op vernedering? En waar verschilt die vernedering dan van de vernedering die Patricia nu publiekelijk ervaart? Bovendien, wat is er gebeurd met gewoon lekker met elkaar vrijen? Ik zou haar op haar leeftijd zo graag een rustig liefdevol leven gunnen zonder al die rompslomp. Iets minder gedreven door testosteron. Ik heb het vaak met haar over testosteron gehad. Het is zo dat vrouwen op latere leeftijd het mannelijke hormoon testosteron niet genoeg meer aanmaken en daarom steviger worden en minder zin hebben in seks. Testosteron kan aangevuld worden om op die manier slank, aantrekkelijk en seksueel gedreven door het leven te kunnen blijven gaan. Nou geloof ik zeker dat ik wel een half pilletje extra kan gebruiken, maar denk ook dat Patricia de haar voorgeschreven dosis iets moet verlagen. Patricia is een leuk wijf en zou zich onderhand moeten realiseren dat ze zonder haar sexyness ook een fantastisch mens is en dat het niet altijd over seks hoeft te gaan. Dat je niet altijd met alle visite erbij je laatste implantaten hoeft te tonen of je laatste avonturen op je telefoon hoeft te laten zien. Ik kon het in elk geval niet meer aanzien. Vroeg of laat moest dit mis gaan. Ik was dus niet echt verbaasd, maar toch wel geshockeerd door het urolagnie-filmpje. Dat heeft zich als een olievlek verspreid, maar Patries heeft die uiteindelijk wel zelf aangeboord. Het is allemaal zo jammer dat haar energie verloren gaat aan deze ellende en bijbehorende sociale omgeving. Zo sneu ook voor haar ouders en dochter. Ik weet zeker dat Patricia sterk genoeg is om te beseffen dat het tot hier en niet verder is en dat ze er uiteindelijk sterker en met meer respect voor zichzelf uitkomt. Dit moet je als vrouw toch helemaal niet willen.

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties