×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: André Hazes laat Monique vereeuwigen op zijn lichaam

ZIEN: André Hazes laat Monique vereeuwigen op zijn lichaam
16.03.2020 -

André Hazes kan zijn geluk niet op nu hij terug is bij Monique Westenberg. Hij heeft zijn grote liefde dan ook laten vereeuwigen op zijn lichaam.


Het is niet de eerste keer dat André Hazes de naam van Monique op zijn lichaam laat vereeuwigen. In 2016 liet hij deze in zijn nek tatoeëren. Tijdens hun recente breuk liet de zanger deze tatoeage echter weglaseren. Maar daar lijkt hij, nu ze weer samen zijn, spijt van te hebben! Op Instagram is te zien dat de zanger de naam van Monique aan de zijkant van zijn hals heeft laten zetten.

Eind februari werd bekend dat André en Monique weer samen zijn, amper twee weken nadat André en Bridget bekend maakten een punt achter hun relatie te hebben gezet. André en Bridget hadden slechts drie maanden een relatie.

Lees ook:

Riskeert Erik de Zwart zijn radiomiljoenen?

Gerard Joling verrast volgers met nieuwe look

De pijn van Miss Montreal: ‘Ik zeg elke dag tegen mijn vriend dat ik van hem hou’