×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvia Hoeks: Het Brabantse blijft altijd in me zitten

Sylvia Hoeks: Het Brabantse blijft altijd in me zitten
16.10.2018 -

Sylvia Hoeks woont in Los Angeles maar blijft van binnen een Brabantse. 'Het Brabantse blijft altijd in me zitten, ook al woon ik in LA. Daar laat ik nog gewoon in mijn pyjama de hond uit. Een Hollywood-feestje is geweldig om bij te wonen, maar na zo’n avond wil ik gewoon weer normaal doen.'


Hoeks schitterde in 2017 in Blade Runner 2049. Sindsdien is de ster van Hoeks, geboren 1 juni 1983 in Maarheeze, internationaal rijzende. Eind deze maand gaat The Girl in the Spider’s Web in Nederland in première. De film is gebaseerd op de boekenserie Millennium van Stieg Larsson.

De actrice staat erom bekend dat zij zich zeer intensief voorbereidt op haar rollen. 'Volledig voor iets gaan heeft vaak een negatief imago, alsof je te streberig bent, maar zo zie ik het helemaal niet. Waarom zou je nalaten om je best te doen, als je het graag doet en er zoiets moois van kunt maken?', zegt Hoeks in een interview met Veronica Magazine. 

Sinds Blade Runner krijgt Hoeks meer interessante rollen aangeboden. 'Ik krijg en heb nu de luxe om projecten te kiezen waar ik echt achter sta. Het vertellen van mooie verhalen is voor mij waar acteren om draait. Op mijn privéleven heeft het minder invloed. Ik heb nog steeds dezelfde vrienden en dezelfde relatie. Het enige wat soms lastig is, is al het reizen. Ik woon al een tijdje in Los Angeles, maar ben er zelden.'