Nicole Buch: het gemis van Menno slijt niet

Het is al anderhalf jaar geleden dat Nicole Buch haar man Menno verloor. Nicole vertelt eerlijk dat ze hem nog steeds erg mist. "Dat gemis slijt niet. Sterker: het besef dat ik hem nooit meer zal zien, treft me nog regelmatig in volle hevigheid."

Dat vertelt Nicole aan het AD. "Huilbuien ga ik dan niet uit de weg. Want verdriet kun je niet buitensluiten", vervolgt Nicole. "Menno was mijn grote liefde." Hoewel Nicole Menno dus nog heel regelmatig mist, wil ze ook door met haar leven. "Menno hoopte dat ik weer gelukkig zou worden." Dat hoopt Nicole zelf ook. "Ik ben 48 en ik hoop zeker nog iemand te ontmoeten. Het zal nooit zo worden als met Menno, hij was de ware. Dus ik zal nooit moeten gaan vergelijken."

Nicole was in de afgelopen periode druk met werk en onder meer het boek Buch, dat ze samen schreef met collega Edwin Gitsels. Nicole legt uit dat het boek niet helemaal uit de lucht kwam vallen. Ze had haar man al vaker gezegd dat hij zijn levensverhaal op moest schrijven omdat hij zo'n avontuurlijk leven had geleid. "Hij wilde dat niet en zei: ja, ja, dat komt later wel. Maar toen werd hij ziek en zei: schat nu moet jij het maar doen." En dat deed Nicole.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen