×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Kris Jenner bezig met miljoenendeal’

‘Kris Jenner bezig met miljoenendeal’
9.04.2019 -

Volgens ingewijden in Hollywood zou Kris Jenner op het punt staan 'een megadeal met E! te sluiten'. Jenner zou maar liefst 150 miljoen dollar bedongen hebben voor 5 nieuwe seizoenen van de familie realityshow Keeping Up With The Kardashians.


‘Kris is erop gebrand de deal te sluiten tot en met het 21e seizoen van de show. Daarbij eist ze volledige inspraak over het materiaal dat uitgezonden gaat worden en is ze er van overtuigd dat ze dat krijgt, omdat KUWTK na al die jaren nog steeds succesvol is,’ aldus een bron.

Hoewel de Kardashians zowel geliefd als gehaat worden, is Kris er zeker van dat haar familie de komende jaren nog te zien zal zijn op televisie. ‘Zij zijn de Kardashians en niemand kan in hun ogen aan hen tippen. Als het aan Kris ligt, gaat de show nog door tot en met de volgende generaties.’