×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rachel Hazes weer thuis

17.05.2017 -

Rachel Hazes ligt niet meer zeven dagen per week in het ziekenhuis. De vrouw van wijlen André Hazes is door haar buren weer bij haar villa in Vinkeveen gesignaleerd. 'Dat klopt', vertelt een goede vriendin aan Weekend. 'De artsen zijn erg tevreden, de afgelopen weken is Rachel enorm vooruit gegaan.'


Het gaat inmiddels weer zo goed met de moeder van Roxeanne en André, dat zij in de weekenden het ziekenhuis in Blaricum mag verlaten om thuis in de buurt van haar dochter te zijn. 'We zijn heel blij dat het zo goed gaat. Er is echt flinke vooruitgang zichtbaar als je het vergelijkt met een paar weken geleden.'

Vlak voor Pasen werd Rachel opgenomen op de psychiatriche afdeling van het Tergooi Ziekenhuis. Volgens Roxeanne was het omdat haar moeder altijd maar bezig was met het helpen van anderen en de laatste jaren te weinig aan zichzelf had gedacht. 'Ze knokt enorm', vertelde Rox twee weken geleden aan Weekend. 

Lees het hele verhaal over de gezondheid van Rachel en wat haar vriendin hierover vertelt in de nieuwe Weekend. Daarin staan ook exclusieve foto's van Rachel. Nú in de winkel!

Foto: Reni van Maren

Reacties