×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sandra Masmeijer wist niets van bekentenis én scheiding

17.05.2017 -

Sandra Masmeijer wist niet dat haar man Frank Masmeijer zijn betrokkenheid bij drugshandel had toegegeven. Zij moest via de media vernemen dat haar echtgenoot, met wie ze al 27 jaar getrouwd is, dit had toegegeven na jaren van ontkenning. Maar daar bleef het niet bij. Ze moest ook via het nieuws vernemen dat Frank bekend had gemaakt dat ze zouden gaan scheiden. Exclusief in Weekend reageert Sandra op de bizarre wendingen in het leven van haar echtgenoot, de man die ze zo goed dacht te kennen.


Sandra zegt tegen Weekend dat ze erg verrast was over de 'drugsbekentenis'. 'Alhoewel', zegt ze na een korte stilte, 'ik wordt telkens weer verrast en sta inmiddels nergens meer van te kijken.' Lange tijd was ze er zelf van overtuigd dat hij er niets mee te maken had. 'Frank weet niets van drugshandel, dáár ben ik van overtuigd. Ik heb hem vaak diep in de ogen gekeken en het hem gevraagd. Maar volgens Frank is het één groot misverstand', zegt ze over alle jaren dat ze hem heeft gesteund en verdedigd. 'Frank ontkent en ik heb geen enkele reden om aan hem te twijfelen.'

Maar de drugszaak en de bekentenis zijn niet het enige waar Sandra niets van wist. Ook dat hij met andere vrouwen was, zoals de vrouw met wie Frank bij het Okura Hotel werd gezien, was voor Sandra compleet nieuw. Vervolgens maakte Frank bekend te gaan scheiden van Sandra en lijkt het huwelijk tussen de twee definitief voorbij. 

Lees het exclusieve interview met Sandra Masmeijer over haar leven met Frank, de jaren dat hij in de gevangenis zat en zijn bekentenis in de nieuwe Weekend. Nú in de winkel. 

Foto: Reni van Maren

Reacties