×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Touriya Haoud valt voor ex van Sylvie Meis

'Dit zal zij niet leuk vinden'

10.05.2017 -

Touriya Haoud is weer verliefd. Ze is nog maar net vrijgezel, maar heeft is nu alweer als een blok gevallen voor Guillaume Zarka, de ex van haar voormalige hartsvriendin Sylvie Meis. 'Ik weet zeker dat Sylvie dit niet leuk gaat vinden. Ik denk dat ze ervan zal schrikken. Ook omdat we allebei dingen van haar weten', vertelt Touriya exclusief aan Weekend.


Touriya leerde de ex van haar voormalige beste vriendin Sylvie kennen op een evenement in Los Angeles. Toen ze zich aan Guillaume voorstelde was hij ervan overtuigd dat ze elkaar al kenden. Ze bleef hem aankijken en hij vroeg of ze met hem flirtte. 'We raakten in gesprek en het klikte meteen, de chemie is duidelijk aanwezig tussen ons. Toen ik hem naar zijn achternaam vroeg, viel het kwartje. 'Zarka? Ben jij gewoon de ex van mijn vroegere beste vriendin?', zei ik tegen hem.' 

Nu blijkt ook nog eens dat de twee dezelfde ervaring met Sylvie delen. 'Zij heeft hem hetzelfde aangedaan als wat bij mij is gebeurd. Guillaume vertelde dat hij ook veel klanten is verloren nadat Sylvia hem in de media zwart heeft gemaakt. Mijn bedrijf is daardoor zelfs failliet gegaan', vertelt Touriya. 'We hebben allebei een bittere nasmaak aan Sylvie overgehouden. Nu Guillaume en ik elkaar hebben ontmoet is duidelijk: boontje komt om zijn loontje.'

Touriya is helemaal in de wolken nu ze knappe Fransman heeft ontmoet. 'Hij is helemaal mijn tupe. Guillaume is echt supersexy.' Ze snapt wel waarom Sylvie in 2013 voor hem viel. Zo'n vier jaar geleden had La Meis een kortstondige relatie met de Fransman. Na vier maanden was het alweer voorbij en zou Sylvie het uitgemaakt hebben. Touriya onthult nu aan Weekend dat het juist Guillaume was die een punt achter de relatie zetten, omdat hij alle paparazzi rondom Sylvie zat was. 

Lees het hele interview met Touriya, waarin ze meer vertelt over haar nieuwe liefde en de ware reden achter de breuk tussen Sylvie en Guillaume, in de nieuwe Weekend. Die ligt nu in de winkel!

Reacties