×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daphne Deckers en dochter laten samen tatoeage zetten

16.12.2016 -

Daphne Deckers en dochter Emma hebben hun moeder-dochterband laten vereeuwigen op hun lichamen. De twee hebben samen een tatoeage laten zetten; een mini-olifantje.


De dames laten allebei vol trots de permanente inkt zien. 'En toen had ik dus een tatoeage, samen met Emma', schrijft Daphne. 'Omdat ze gaat verhuizen naar Amerika: een mini-olifantje met een hartje als hoofdje. 'Olifantje in het bos, laat je mama's staart niet los.'' 

Daphne heeft de tattoo op haar schouderblad. Emma net onder in haar zij ter hoogte van haar borst. 

De dochter van Richard Krajicek en Daphne Deckers verhuist komende maand naar Los Angeles voor twee jaar. Ze gaat daar studeren aan de American Academy of Dramatic Arts. Ondanks dat mama Daphne apetrots is, vindt ze het wel moeilijk. 'Loslaten', schrijft ze ook bij het kiekje van de tatoeage. 

 

First ink!! No no it didn't hurt

Een foto die is geplaatst door Emma Deckers (@emmadeckers) op

Foto: Instagram Daphne Deckers

Reacties