×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over... Maan

03.02.2016 -

Al minstens twee maanden loop ik te modderen met mijn gezondheid. Constant verkouden, kortademig, pijn in mijn holtes. Afgelopen woensdag was ik het ineens zo zat. Dus ik via een bevriende producer naar de kno-arts van de sterren, waar de helft van de cast van The Voice ook onder behandeling bleek. Het heerst nou eenmaal verschrikkelijk. En daarom wil ik een lans breken voor Jenny Lena.


Het was duidelijk dat zij, hoewel heel lang de favoriet, niet in topvorm was in de finale van The Voice of Holland afgelopen vrijdag. Dat blogger Perez Hilton haar in Amerika al omarmd heeft, is fijn voor Jenny, maar die man is natuurlijk niet een garantie voor kwaliteit of een internationale carrière. En daar is nu juist zo’n enorme behoefte aan voor het merk The Voice: een internationaal succes! Maar dat gaat er nu komen. Ze heet Maan en ze komt uit het Noord-Hollandse Bergen. Ze zingt, niet eens als de allerbeste moet ik eerlijk zeggen, maar ze komt wel binnen (zou Marco zeggen) en daar gaat het om. Ze heeft een fantastische plaat opgenomen met Hardwell, de nummer 1-dj van de wereld op dit moment, en rockte de boel echt bij elkaar tijdens de finale. Ze werd al heel snel na de uitzending uitgeroepen tot alarmschijf bij Radio 538 en belandde vrijwel meteen op de nummer 1-positie van iTunes. Maan heeft benen tot aan de nek van Martijn Krabbé en een lieve uitstraling, ze heeft echt ALLES in huis om met dit nummer een internationaal succes neer te zetten. Het totaalplaatje klopt zo goed dat de twijfel aan doorgestoken kaart niet uit kon blijven, we wonen tenslotte in Nederland, nietwaar? Daar kan perfectie alleen gekocht worden en niet gewoon geboren! Kom op nou mensen, Jenny is te gek, maar was niet in optima forma, Jenny had bovendien dit liedje niet met Hardwell gedaan, want zij wil haar eigen composities doen en Jenny hoort niet bij een commerciële danstrack. Brace hoort bij een tekstschrijver als Han Koreneef en gaat een glanzende toekomst tegemoet met mooie gevoelige Nederlandstalige liedjes. Dave, die te leuke Dave, gaat lekker raggen en bier drinken op festivals, precies zoals hij wilde, en Maan gaat de wereld over. Hartstikke verdiend! Goed gedaan coach Marco, maar vooral supergoed gedaan Maan. Pas goed op je gezondheid, ik moet nog even twee weken aan de prednison namelijk!

 

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties