Andy van der Meijde en partner Melisa

Andy en Melisa geven niets om negatieve onlinereacties

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli maken zich niet druk om eventuele negatieve reacties op sociale media, naar aanleiding van hun nieuwe realityserie. Dat zegt de 42-jarige Schaufeli vrijdagochtend in De Telegraaf. “Ik geef niks om meningen van anderen. Mensen die zelf geen leven hebben en vanachter hun computer kritiek leveren zijn de laatsten waar je je druk om moet maken.”

Schaufeli en Van der Meijde vragen vrienden en familie ook niet door te sturen wat over hen geschreven wordt. “Ik hoef geen negativiteit in mijn leven. Van je familie en vrienden moet je het hebben en de rest moet je eigenlijk niet boeien.” Dat is een les die Schaufeli ook aan haar kinderen meegeeft. “Ik ben wel benieuwd hoe dat bij hen gaat als puntje bij paaltje komt. Aan de andere kant: ze moeten toch leren dat de wereld hard kan zijn.”

In hun nieuwe realityserie Andy & Melisa, waarvan de eerste aflevering vrijdagavond op SBS te zien is, gaan de twee een Spaans avontuur aan. Zij verbouwen een woning in Spanje om die daarna te gaan verhuren. “Uiteraard zullen de bekende ruzietjes niet ontbreken”, laat Schaufeli weten.

De oud-voetballer en zijn vrouw waren van 2014 tot 2017 al te zien met hun eigen reallifesoap. De nieuwe reeks telt acht afleveringen.