Xandra Brood wil smullen met Johnny Depp

Xandra Brood wil graag een harinkje eten met Hollywood-hunk Johnny Depp. Dat vertelde zij dinsdag aan Weekend bij de Haringparty in het Hilton in Amsterdam. Het liefst eet zij de glibberige vis in stukjes. “Ik vind gesneden wel handig en met uitjes.”

Het haringfeestje werd goed bezocht. De tuin van het hotel stond volnetwerkende mensen, waaronder een groot aantal bekende Nederlanders. Zolieten onder anderen Viola Holt, Judith Osborn en Hans Breukhoven eenharing naar binnen glijden.

Het evenement keert jaarlijks terug in hetAmsterdamse hotel. Dit keer werd de Hollandse Nieuwe op boten gebrachtdoor piraten. Toen het vat eenmaal aan wal was, kon de smulpartijbeginnen!

Net als Xandra Brood hebben de verschillende BN’ers hunvoorkeur hoe zij een haring naar binnen werken. Zo eet Hans Breukhovende vette vis op z’n Rotterdams, dus laat hij de haring lekker in eenkeer zijn keel binnen glijden. Een gedachte die Suze Mens doet beven. “Ikvind het eigenlijk niet zo lekker”, vertelt ze. De Harry Mens-telghoudt het harinkje leuk vast voor de foto, maar legt de vette glibberdaarna snel weer terug op de schaal.

Bekijk hieronder de video van deHaringparty.

Geplaatst op: 04-06-’08