×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Voormalig Miss Nederland Nathalie den Dekker zwanger!

Voormalig Miss Nederland Nathalie den Dekker zwanger!
17.04.2019 -

Leuk nieuws voor voormalig Miss Nederland Nathalie den Dekker en FC Utrecht-keeper Nick Marsman. De twee verwachten hun eerste kindje samen.


‘Ik ben vijftien weken zwanger!’, vertelt een blije Nathalie den Dekker aan Weekend. De voormalige Miss Nederland had ooit een relatie met dj Nicky Romero, maar heeft inmiddels het geluk gevonden bij Nick Marsman. ‘De zwangerschap was voor ons een verrassing’, zegt ze.

Toen Nathalie erachter kwam dat ze zwanger was, moest ze het nieuws eerst even laten bezinken. ‘Ik dacht: hoe gaan we dat doen? Dit omdat er nogal wat speelt bij ons, maar Nick was gelijk blij.’

Afgelopen najaar kochten de twee een benedenwoning in Amsterdam. Het was de bedoeling dat ze daar nu al zouden wonen, maar het huis bleek van buiten én van binnen een rijksmonument te zijn waardoor de verbouwing nu stil ligt. ‘We wonen nu tijdelijk bij mijn ouders in Made, een dorpje bij Breda. We leven uit onze koffer, het lijkt wel kamperen, en dat worden we wel zat.’

Het hele verhaal lees je in Weekend. Editie 16 ligt nu in de winkel.