×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tristan Thompson doorbreekt mediastilte

30.04.2018 -

Nadat hij zo'n beetje de hele wereld over zich heen kreeg, toen bekend werd dat hij de moeder van zijn pasgeboren dochtertje True, Khloé Kardashian, bedrogen had toen zij hoogzwanger was, hulde Tristan Thompson zich in stilzwijgen. De NBA-basketballer heeft nu voor het eerst sinds het schandaal van zich laten horen.


Tristan postte een foto op Instagram van de wedstrijd die hij met zijn team Cleveland Cavaliers tegen de Indiana Pacers speelde en tevens met mooie cijfers won. 'Wat een atmosfeer! Geweldige overwinning, op naar de volgende!'

 

WHAT AN ATMOSPHERE IN THE Q!! GREAT WIN #OnToTheNextOne

Een bericht gedeeld door Tristan Thompson (@realtristan13) op

Over het al dan niet vreemdgaan of een status-update van dochtertje True zweeg Tristan in alle toonaarden, wat niet in goede aarde viel bij zijn volgers. 'Ja, hartstikke leuk dat jij en je team gewonnen hebben, maar misschien moet je je eens uitspreken over dat wat er met Khloé gebeurd is?', schreef iemand. Een ander was nog meer 'to the point' en reageerde: '#teamkhloe'.

Afgelopen week was Tristans 'schoonzus' Kim Kardashian te gast bij Ellen DeGeneres, waar zij zich voor het eerst reageerde op de hele siuatie. 'Ik heb er eigenlijk geen andere woorden voor, dan te zeggen dat allemaal behoorlijk 'fucked up' is', aldus Kim.