Vuurdoop Voor Bloed, Zweet & Tranen

Tanja Jess bevestigt relatieproblemen met Charly Luske

Actrice Tanja Jess heeft donderdagavond op Instagram bevestigd dat zij en haar man, collega Charly Luske, op dit moment in een “zoektocht” in hun relatie zitten. Zij reageert hiermee op berichten in het onlineprogramma Roddelpraat dat hiervan woensdagavond melding maakte.

Luske zou hebben opgebiecht dat hij “berichten” had uitgewisseld met een andere vrouw. Jess treedt in haar bericht niet in detail, maar erkent dat “Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan. (…) Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly’s extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues”.

De twee partners hebben, mede om die reden, al “langere tijd hulp om hier als individuen, in de relatie maar ook betreffende ons gezin mee te dealen. Dat is een moeilijk en langdurig traject waarin je keer op keer opnieuw moet bekijken waar je staat en hoe je verder gaat. Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is.”

Jess vraagt iedereen om te respecteren dat deze zoektocht “binnen de privacy van ons gezin” wordt afgelegd. Verder haalt de actrice keihard uit naar Roddelpraat. “Deze ‘mensen’ deinzen werkelijk nergens voor terug”, schrijft ze, mede namens Luske. “Maken zich schaamteloos schuldig aan misogynie, racisme, seksisme, ageisme. (…) Ze vullen hun zakken over lijken via de diepste, donkerste grachten van hun ziel.”