×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oma ‘redde leven’ van presentator John Williams

Oma ‘redde leven’ van presentator John Williams
2.05.2019 -

De oma van RTL-presentator John Williams heeft vlak na zijn geboorte zijn leven gered. Dat vertelde hij donderdag in een interview.


Williams werd in 1969 geboren in Paramaribo. ‘Ik was een couveusekindje en het ging die eerste dagen niet zo goed’, vertelt de televisiemaker op NPO Radio 2. ‘Mijn oma heeft toen gezegd: geef dat mannetje maar aan mij, ik ga het flikken. In het ziekenhuis hebben ze lang getwijfeld maar uiteindelijk stemden ze toe.’

De presentator had een hechte band met zijn oma, die hem tot zijn twaalfde heeft opgevoed. Zijn moeder was nog jong en vertrok vlak na de geboorte naar Nederland. ‘Oma heeft echt alles voor mij gedaan’, aldus Williams. ‘Ik was haar prinsje en zei altijd: ik wil met je trouwen. Daarom draag ik ook nog steeds haar trouwring om mijn vinger.’

De vraag van presentator Toine van Peperstraten of Williams door John de Mol is gepolst om de overstap te maken naar diens Talpa-imperium, weigerde Williams te beantwoorden. ‘Het programma waarvoor ik zou overstappen, dat bestaat nog niet’, voegde hij daar wel aan toe. De presentator maakt voor RTL programma’s als Help, Mijn Man Is Klusser! en De Slechtste Chauffeur Van Nederland.