×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Máxima weer terug in Buenos Aires voor vader

8.08.2017 -

Koningin Máxima is dinsdagmorgen teruggekeerd in Buenos Aires, waar ze na aankomst meteen naar de kliniek Fundaleu ging om haar ernstige zieke vader Jorge Zorreguieta (89) te bezoeken. De Argentijnse televisiezender Todo Noticias filmde de aankomst van de koningin, die werd begeleid door Nederlandse beveiligers.


Máxima was het afgelopen weekeinde al 24 uur bij haar vader. Ze kwam zaterdag in haar geboorteland aan en vertrok zondag weer, zo berichtten Argentijnse media die haar voor de deur van Fundaleu opwachtten. Volgens de tv-zender Todo Noticias zijn er complicaties bij Zorreguieta. Vanwege een infectie zou hij met antibiotica worden behandeld.

De kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van leukemie, waaraan Jorge Zorreguieta al enkele jaren lijdt. Ook in 2014 verbleef hij langere tijd in Fundaleu, dat zich in dezelfde straat bevindt als zijn appartement.