Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer verlaat opnieuw podium na bierdouche

Collega-muzikanten scharen zich achter Mart Hoogkamer nadat de zanger zaterdagavond opnieuw een bierdouche kreeg tijdens zijn optreden. Tijdens een show op het Drentse Boerenrockfestival in Drouwenermond werden er vanuit de zaal biertjes het podium op gegooid, waarna Mart besloot te vertrekken.

Op Instagram deelt de zanger beelden van het optreden. Hierop is ook te zien dat hij van het podium loopt nadat hij het publiek meermaals heeft gevraagd te stoppen met het gooien van bier. “Is dit normaal?”, schrijft hij erbij. “Voor de mensen die speciaal voor mij kwamen sorry hiervoor…we hebben het WEER geprobeerd.” Ook bedankt hij de organisatie voor “jullie steun en begrip”.

Meerdere collega’s steunen de Ik ga zwemmen-zanger op sociale media. “Het is zo in en in triest. Het disrespect..”, schrijft Tim Douwsma. Danny Froger noemt het “ongelooflijk” en ook zanger Jeffrey Heesen vindt het gedrag van sommige mensen in het publiek “misselijkmakend”.

Wolter Kroes vindt het goed dat Mart niet verder is gegaan met optreden. “Dit kan echt niet”, vindt hij. “Ahhh schat wat vervelend!”, laat Shirma Rouse nog weten. “Ook voor alle lieve fans die juist zin hadden om met je te feesten. Dit is echt zuur!”