Marco

In beeld: Marco huilt uit bij Leontine

Met tranen in zijn ogen reed Marco Borsato afgelopen weekend weg bij zijn prachtige villa in Blaricum. Overmand door emoties, en getroost door zijn ex-vrouw Leontine stapte de hitzanger achter het stuur van zijn snelle auto.

Na een ogenschijnlijk heerlijke dag in Blaricum met zijn kinderen, viel het afscheid Marco Borsato afgelopen zaterdag duidelijk zwaar. Éven leek er immers niets aan de hand te zijn. Marco is volgens vrienden minimaal één keer per week in Blaricum om tijd door te brengen met zijn zoons Luca en Senna en dochter Jada. ‘De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen. Hij mist ze verschrikkelijk als hij bij zijn moeder zit’, vertelt een goede vriend van de Borsato’s.

Marco Borsato En Leontine Borsato
Marco Borsato En Leontine Borsato

Goede sfeer

Ondanks de misstappen die Marco beging is de sfeer tussen hem en Leontine nog altijd goed. Dat bleek afgelopen week wel toen dochter Jada zelfs een bericht plaatste op Instagram, waarin zij stilstond bij het huwelijk van haar ouders 22 jaar geleden. ‘Voor altijd een team’ schreef hun 17-jarige dochter op haar sociale media. Ook de foto’s van afgelopen weekend maken direct duidelijk dat van een vechtscheiding tussen Marco en Leontine absoluut geen sprake is. Toen Marco het bij het verlaten van de woning in Blaricum even te kwaad kreeg, nam Leontine haar ex zelfs even in de armen…

Het hele verhaal, inclusief alle foto’s, staat deze week in Weekend!

Lees ook:

Anita Witzier: ‘Ik vrees voor ontslag’
Sylvana Simons voor het eerst oma: ‘Ik mocht mijn kleindochter niet zien’
Gers Pardoel en ex Sélina in vechtscheiding beland