×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het grote gemis van Marjolein Keuning

Het grote gemis van Marjolein Keuning
9.07.2019 -

Marjolein Keuning heeft een verdrietige tijd achter de rug. De voormalige GTST-actrice moest onverwachts afscheid nemen van haar geliefde vader.


Afgelopen november overleed Marjolein’s vader plotseling. Een gebeurtenis die de nodige impact heeft gehad op de actrice, die sinds haar vertrek bij GTST veel reist en net op het punt stond om te vertrekken naar Duitsland. ‘Het verraste me hoe het overlijden van mijn vader me verlamde. Zo was het posten van gezellige dingen op social media ineens onmogelijk voor me’, vertelt Marjolein aan Weekend. De politie kwam bij haar aan de deur om te vertellen dat haar vader was overleden in een winkel in Rotterdam. Ze is direct naar het ziekenhuis gegaan, waar haar vader op dat moment lag. ‘Mijn zus zat al in Duitsland. Ik was de enige die thuis was, dus toen moest ik het allemaal gaan regelen.’

Het was voor Marjolein en haar familie een heftige gebeurtenis, maar voor haar vader vindt ze het ergens eigenlijk wel fijn. ‘Hij heeft er namelijk niks van gemerkt en dat was wat hij altijd hoopte’, legt Marjolein uit. Wel vindt ze het heel moeilijk dat ze geen afscheid van haar vader heeft kunnen nemen. Waaraan hij precies is overleden, blijft onduidelijk, maar de actrice denkt dat hij een hartaanval heeft gehad. ‘We hebben er vervolgens geen onderzoek meer naar laten doen. Wat haalt het uit? Het kan net zo goed ouderdom zijn geweest, hij was tenslotte 88.’

Marjolein had een zeer sterke band met haar vader. Dat hij er niet meer is, begint langzaam door te dringen tot de actrice. ‘Ik belde hem toch altijd even om aan te geven wanneer we op reis gingen en weer terug zouden zijn. Dat heb je opeens niet meer. Nu vertel ik het aan mijn zus, maar dat zijn wel ijkpunten waarin ik m’n vader erg mis’, besluit Marjolein.