×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George Clooney: ‘Wees liever voor nieuwe mama Meghan’

George Clooney: ‘Wees liever voor nieuwe mama Meghan’
8.05.2019 -

George Clooney heeft het wederom opgenomen voor Meghan. De acteur, wiens vrouw Amal een goede vriendin is van de hertogin, roept de media op om 'wat liever voor haar te zijn' nu ze maandag is bevallen van een zoon.


Volgens de 57-jarige acteur zal de media-aandacht voor de hertogin van Sussex alleen maar toenemen nu zij en Harry ouders zijn. Hoewel Clooney zegt dat dat erbij hoort als je lid bent van een koninklijke familie, vindt hij dat het een ‘zeer donkere kant opgaat’ wanneer de media ook andere familieleden interviewen. Volgens de acteur is de pers doorgeslagen en mag het allemaal wel wat minder. ‘Ze is een jonge vrouw die net een baby heeft gehad.’ Dat zei Clooney tegen het Amerikaanse persbureau Associated Press.

Clooney, die zijn verjaardag deelt met Baby Sussex, nam het al eerder op voor Meghan. Zo verdedigde hij de hertogin die volgens hem niet correct wordt afgeschilderd in de media. Ook vergeleek de acteur de extreme belangstelling voor Meghan met die voor prinses Diana. ‘Van de hertogin van Sussex wordt al net zo’n vijandsbeeld geschapen als van Diana destijds. Ze wordt overal achtervolgd, het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. En we weten hoe het met Diana is afgelopen’, zei hij destijds.