×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Dane mist ochtendshow door storm

Frank Dane mist ochtendshow door storm
10.02.2020 -

Na een weekendje Londen redde Frank Dane het maandag niet om in de studio van Radio 538 te verschijnen voor de presentatie van zijn ochtendshow. Hij zit nog in de Britse hoofdstad, doordat zijn vlucht was uitgevallen vanwege de storm Ciara.


‘Lekker weekendje weg….laatste vlucht naar huis op het laatste moment geannuleerd,’ schreef Frank op Instagram, bij een foto van zijn roze koffer. ‘Ben bang dat ik het morgenochtend niet red.’

Niek van den Bruggen vervangt Frank maandagochtend. ‘Frank is helaas nog niet terug, maar held Niek to the rescue,’ meldt Radio 538 op sociale media. ‘Wat ontzettend leuk dat ik gebeld ben, een hoogtepuntje,’ zo opende Niek de show.